Menu

Ind- og udmeldelse

Medlemsskab til FODBOLD/VOLLEY

Der tilbydes max. 3 prøvetræninger inden indmeldelse. Dette aftales med de pågældende trænere på årgangen inden første prøvetræning.
Trænerne afgøre i samråd med spillernes forældre om træningstilbuddet og klubbens forventninger er noget for den enkelte spiller,
herefter skal du melde dig ind i klubben. 


Kontingentet opkræves halvårligt forud i henholdsvis januar (gælder fra 1. Januar til 30. Juni) og juli (gælder fra 1. juli til 31. December).
Kontingentsatserne er halvårlige og medlemmer vil derfor blive opkrævet beløbet 2 gange årligt.
Udover det halvårlige kontingent, så bliver alle fodboldspillere opkrævet 350,- i facilitetstillæg 1 gang årligt – Dette gælder alle fodboldspillere – dette bliver sendt særskilt ud til nye medlemmer.


Vores kontingentsystem bygger på betaling med be
talingskort.
Samtidig med betaling, tilmeldes man en abonnementsordning, som betyder, at kontingentet fremover trækkes automatisk.

Med andre ord betyder det, at du som medlem slipper for at huske at betale, og at klubben ikke skal bruge tid på at rykke for evt. manglende betalinger.

Denne ordning gælder for alle. Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp.

Studierabat:
For at kunne melde sig ind med studierabat, skal man senest 5 hverdage efter indmeldelse fremsende en mail med en kopi af et gyldigt studiekort eller optagelsesbevis, til CC@b-marienlyst.dk

Hvordan fungerer det ?
Betaling/kontingent
Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard.

Du modtager en mail nogle dage før trækningen.

OBS!!
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Charlie Christiansen på mail: cc@b-marienlyst.dk
Husk at det er spillerens  EGEN opgave at holde medlemsoplysninger opdateret, så klubben ikke skal bruge forgæves tid på opkrævning og registrering.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?
Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. 

Ved at klikke på følgende link, kan du udmelde dig af Boldklubben Marienlyst:
https://kluboffice.dbu.dk//dbu/memberresignrequest?clubid=aa53cca5-6d07-49a3-93e3-7b0283f1f94c

Hvis du får nyt betalingskort, kan du læse her hvad du skal gøre:
https://klubservice.dbu.dk/kampklar/vejledning/til-spillere-og-foraeldre/saadan-opdaterer-du-dit-betalingskort-til-kontingent/

Er det sikkert?
Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Boldklubben Marienlyst eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og NETS, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?
Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg er truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at administrere manglende betalinger.

Luk