Menu

Ungdom

Ungdommen i klubben er dynamisk og står ikke stille. Igennem de sidste par sæsoner har der været fokus på at udvikle spillerne meget teknisk, for at løfte niveau, som skal hjælpe spillerne til at blive endnu bedre.

Man tog i 2015 en beslutning om at man ville satse endnu mere på ungdommen, og til at starte dette projekt ansatte man Liam Sketcher (AUS) til at varetage opgaven med at være ungdomstræner for drengene, samtidig med at han var træner for ligaholdet i klubben.

Der er stadig stor fokus på ungdom, og udvikling af spillerne, hvilket kommer fra en langsigtet strategi hvor man ønsker at udvikle danske talenter.

Dette betyder at vi har fokus på at have et godt og stærkt træningsmiljø for vores ungdomsspillere, hvor der er fokus på at udvikle den individuelle spiller, samtidig med at man får nogle sammenspillede hold der kender hinandens stærke og svage sider.
Dette skal gøre at man hele tiden kan lave indskiftninger uden at det ødelægger spillet, og at spillerne selv kan se udviklingen.

Ambitionerne og målsætningerne for ungdommen i Marienlyst, er at man kan stille op i alle rækker, og forhåbentligt være med i toppen og spille om de sjove placeringer.

Luk