Menu

Sommerfodboldskole - 5 dage

image

Tilmeldingen til Sommerfodboldskolen er nu åbnet!

Er du klar til en sommer fyldt med fodbold og sjov? Så er BM's fodboldskole lige noget for dig! Vi tilbyder to uger med en fantastisk fodboldoplevelse, hvor du vil møde nye venner og spille en masse fodbold.


Læring

På BM's fodboldskole vil du lære alt om fodbold, teknikker, taktikker, mens du har det sjovt - både på banen og socialt. Vi har en trænerstab, som vil give dig den bedste træning og hjælpe dig med at forbedre dit spil.

Du vil deltage i spændende træningsøvelser, sjove kampe og turneringer - hvor du vil have chancen for at vise dine færdigheder og konkurrere mod andre fodboldtalenter. Du vil også lære om holdarbejde, fairplay og hvordan man vinder med stil.


Socialt samvær

Udover fodbold vil der være andre sjove aktiviteter, såsom leg og konkurrencer, som vil give dig mulighed for at slappe af og have det sjovt med dine nye venner. Og selvfølgelig sørger vi for sund og lækker mad alle dage i ugen, så du vil have masser af energi til at spille fodbold og have det sjovt hele dagen.

Tøv ikke med at tilmelde dig BM's fodboldskole 2023 - du vil ikke fortryde det!

Tilmeld dig nu og oplev uge 26 og uge 32 fyldt med fodbold og sjov, hvor du vil lære nye færdigheder, forbedre dit spil og skabe minder for livet. Vi ses på fodboldbanen!


Årgange

Fodboldskolen er for årgange imellem U6-U14.

 

Tilmelding

Tilmelding foregår via dette link Billetter BM fodboldskole.

Luk