Menu

Nordic Future Cup U12

image
17. januar 2024 kl. 09:05

Vi er stolte af at meddele, at Hvidebæk Pølser træder ind som turneringens hovedpartner.

Når Nordic Future Cup starter kommende weekend, sker det med betydelig støtte fra Hvidebæk Pølser, der er trådt ind som vores hovedpartner for turneringen.

‎Om blot tre dage vil Marienlyst centeret være fyldt med dygtige unge fodboldspillere, når vi lancerer den første Nordic Future Cup.

- Vi elsker fodbold, og vi er begejstrede for unge mennesker med talent, der er villige til at arbejde hårdt og gøre deres bedste, både inden for sport og i den professionelle verden. Vi ønsker at anerkende og støtte sådan en fin begivenhed, siger Henrik Fobian, før han fortsætter:

- Fodbold fremmer en følelse af fællesskab og inspirerer til stræben efter storhed, der transcenderer forskellige niveauer og aldersgrupper. Disse værdier omfavnes og æres af Hvidebæk Pølser.

Hvidebæk Pølsefabrik blev grundlagt i 2004. I dag er fabrikken den tredje største pølsefabrik i Danmark og producerer over 20 millioner pølser om året, hvilket svarer til 4 pølser pr. dansker.

- Vi hos Hvidebæk Pølser ønsker at vise, at vi tager unge mennesker alvorligt. Vi har brug for de bedste talenter i vores branche for at levere de bedste resultater, ligesom i en fodboldklub. ´

Vi glæder os til at skyde den første udgave af Nordic Future Cup i gang denne fredag i samarbejde med Hvidebæk Pølsefabrik.

Luk