100 Års jubilæum

“Det var i toogtyve, det var engang i maj,” starter den evigt sungne BM-sang.
2. Maj 2022 er dagen hvor vi, Boldklubben Marienlyst, kan fejre 100 års jubilæum.

Boldklubben Marienlyst er stiftet i 1922 og er dermed en af Odenses ældste nulevende fodboldklubber. Kun OB, B1909, B1913 og KFUM er ældre.

Historien om Marienlyst er eventyret om et gadehold, der blev til en rigtig klub. Kvarterets klub.
Som alle drenge i industribyernes nybyggerkvarterer sparkede også drengene fra Marienlystgade (den nuværende Marienlystvej) til en bold på gaden og på markerne.

Dette vil blive markeret og fejret løbende igennem året og her på siden kan du følge med i hvilke events & arrangementer der vil blive afviklet i løbet af året.

2. Maj: Åbent hus

7. Maj: Jubilæums fest - køb din billet her

26. August: BM Allstars - Det Danske oldboyslandshold, i samarbejde med Fynske Bank - køb din billet her

22. September: BM - OB opvisningskamp. Køb din billet her

Følg med her på siden, hvor der løbende vil komme nye events og nyheder omkring jubilæet.

Her kan du læse mere om jubilæumsvinen - Vinen fik flest stemmer ved vinsmagning på vores klubaften med Stig Tøfting.

85,- flasken - 6 flasker for 450,-
Det er muligt at blande en kasse med 6 stk. af både rød og hvid.
Vinen sættes til salg i BM cafeen på Marienlyst.
Ved større bestillinger kan der bestilles ved henvendelse på kontoret eller
på e-mail til cc@b-marienlyst.dk
Vinen kan leveres fra omkring Påske, men du kan allerede nu sende en forudbestilling.