Menu

IKT - Individuel kompetence træning

IKT / Individuel Kompetence Træning:

BM tilbyder individuel træning ved træner, Emil Sagiroglu, til spillere, der har et ønske om at videreudvikle deres spillerkompetencer.
IKT er bygget op omkring et tæt samspil mellem spiller og træner og fokuserer på en mere intensiv træning end ved et almindeligt træningspas med hold.

Med individuel træning har træneren mulighed for at observere den enkelte spiller og gå i dybden med de elementer, der kræver ekstra arbejde. På den måde vil spilleren hurtigere opleve en markant forbedring, der også udmønter sig i en stærkere position på holdet og et mere optimalt udbytte af den almindelige træning.
IKT skal altså ses som et super godt supplement til holdtræningen, for spilleren der vil mere.

For at opnå den ønskede kvalitet i IKT, trænes der aldrig med mere end 1 spiller per træner. IKT kan have fokus på fodboldtræning, fysisk træning eller motorisk træning.

Alle træninger vil altid være om fredagen.

ALDERSGRUPPER - Individuel kompetence træning tilbydes fra 8 år og op til 18 år, og tilpasses spillerens behov og niveau.

1:1 træning

Denne træning er den mest intensive. Her er der fuldt fokus på den enkelte spiller. Træneren har mulighed for at tilpasse arbejdet nøje efter spillerens behov og ønsker, og den tætte sparring mellem spiller og træner sikre en markant og mærkbar udvikling i spillerens kompetencer.

Et forløb er 8 træninger fordelt på 10 uger.

Pris for forløbet: 1199,-

Alle træninger vil altid være om fredagen.

OBS: Priserne er inkl. moms, udstyr til træningen, bane og træner.

Det er muligt at booke tider om fredagen:
Kl.14:15-15:00
Kl.15.00-15.45
Kl.16.00-16.45

Booking:
Ved booking, oplys da navn, fødselsdato, træningskategori, ønsker til træning. Ved ønske om 1:1 træning aftales træningstidspunkt, emne m.m. med den enkelte spiller.
Det er vigtigt at få bekræftet ens træning på mail, før man betaler på mobilpay!

Betaling: Betaling foretages via mobilepay inden første træning på 409140 BM-fodbold.
Husk at anføre navn og mærker det IKT.

OBS!: En træning varer 45 min.


Mere om vores IKT-Træner:
Emil er 30 år og er til dagligt under uddannelse som pædagog, som han er færdig med til vinter.

Selv har han spillet fodbold på danmarksserie niveau, hvor han debuteret i en alder af 16 år for B1909.

Emil har været træner i Klubber som Odense KFUM, OKS, Næsby og været med på vores vinter camp. Han er i besiddelse af en UEFA B-licens og har arbejdet med udvikling af ungdomsspillere i en del år. Udover dette træner han spillere i 1.Division og Superligaen.

’’Jeg glæder mig til at udvikle spillernes kompetencer, og være med til at hjælpe dem med at rykke sig yderligere end det de gør i dag’

Luk