Menu

Hvad er Stjernespillerskolen?

Der findes rigtig mange ihærdige trænere og forældre, som gør et stort arbejde for deres fodboldpiger. Men for de fleste klubber kniber det med at kunne tilbyde den 3. ugentlige træning, ligesom at håndtering af fx stjernespiller træningskort også kræver en del administration.

Med Stjernespiller Fodboldskolen ønsker vi at give pigespillere muligheden for at opnå den træningsmængde, der skal til for at prøve deres hobby og talent af for alvor.

 

En ny fodboldfilosofi?

Nej, det kan vi ikke prale af. Tværtimod følger vi DBU’s holdninger og handlinger meget nøje, og vi prøver at forberede pigerne bedst muligt til det eventyr, som måske starter, når de skal ind og prøve kræfter med DBU’s talentudvikling fra U14. Men baseret på vores erfaringer fra vores succesfulde 2001 årgang, så mener vi, at vi har fundet en rigtig god formel for spillerudvikling, som virker for piger. Den vil vi rigtig gerne prøve af på de kommende årgange – og dele med de nærmeste klubber.

 

Den hemmelige formel/Stjernespiller universet

Vi har ingen magiske tricks som gør vejen til stjernespiller lettere. Det er stadigvæk antallet af træningstimer som gør forskellen, således også for vores piger som har brugt rigtig mange timer på banen og i baghaven. Men vi synes vi har fundet en ”pige formel”, som gør vejen meget sjovere. Den lyder som følger:

  • 2 ugentlige holdtræninger
  • 1 ugentlig ekstra træning for de ihærdige.
  • Stjernespiller træningskort og DBU teknikmærker
  • Masser af kampe og events
  • Tryghed og succesoplevelser til træning og kamp