Menu

Teamet

Jesper Hoeg: Koordinator for TOQ Sundhedssektor

Som koordinator for TOQ Sundhedssektor har Jesper til opgave at koordinere og strukturere de forskellige elementer i sundhedssektoren. Elementerne er undersøgelse, diagnosticering, behandling og genoptræning af skader, udarbejdelse af Performance Profiles, atletisk træning (tirsdagstræningen), sprinttræning (Run Faster) og styrketræning.

Jesper vil som regel være at finde på banen om onsdagen, hvor han vil følge op på de planer, der er lagt for de skadede spillere om mandagen.

Jesper er uddannet fysioterapeut og har læst Idræt på SDU. Herudover er han efteruddannet Idrætsfysioterapi.  Til daglig fungerer Jesper som praktiserende fysioterapeut på klinikken Hartvigsen & Hein - Rygcenter og idrætsklinik som han er medejer af. Sin idrætsfysioterapeutiske erfaring har Jesper erhvervet sig gennem ansættelser i blandt andet FC Midtjylland (damehåndbold), GOG (herrehåndbold) og B1909 (herrefodbold).

Jonas E. Nielsen: Fysioterapeut i TOQ Sundhedssektor

Som fysioterapeut i TOQ Sundhedssektor har Jonas til opgave at varetage undersøgelse, diagnosticering samt planlægning af behandlings- og genoptræningsforløb for de skadede spillere.

Jonas vil som regel være at finde i TOQ om mandagen. 

Jonas er uddannet fysioterapeut og har en brændende interesse for idrætsfysioterapi. Til daglig fungerer Jonas som praktiserende fysioterapeut i Højby Sundhedshus, Årslev fysioterapi og Kerteminde fysioterapi.

Allan Hansen: Fysisk træner i TOQ Sundhedssektor

Allan har til opgave at varetage den skadesforebyggende træning i TOQ om tirsdagen.

Allan er uddannet fysioterapeut og personlig træner. Til daglig fungerer Allan som personlig træner i sit eget firma ”Fit med Allan”.

Allans træningsfilosofi er:

”…at det er noget alle kan uanset alder, niveau, størrelse, gamle skader eller sågar smerter. Så længe du lærer de rigtige teknikker og træningen er tilpasset dig, kan alle træne sikkert, korrekt og optimalt for netop din krop.”

Jóna Harpa Viggósdóttir: Massør i TOQ Sundhedssektor

Jóna har til opgave at varetage massage af spillerne.