Menu

Vi søger trænere

image
18. april 2024 kl. 10:15

Er du klar til at tage dine første skridt i din trænerkarriere, eller leder du efter det næste sted at udvikle dig og vores mange spillere? Hos os kan det være, at dit næste eventyr begynder! 

Vi søger trænere til vores mange årgange, og uanset om du er ny i trænergerningen eller er erfarne, er der plads til dig hos os. Vi lægger stor vægt på udviklingen af vores spillere og leder altid efter trænere, der deler vores passion for at skabe et fodboldmiljø i verdensklasse, hvor både spillere og trænere vokser og udvikler sig sammen. 

Hos os bliver du en central del af vores fællesskab, hvor din udvikling som træner er i fokus. Vi skræddersyr et forløb til dig, hvor du får mulighed for at sætte rammerne for din egen udvikling. Vi tilbyder godtgørelse, en tøjpakke og ikke mindst en fantastisk gruppe af motiverede trænere at dele din fodbold passion med. 

Så hvorfor vente? Kontakt Rasmus Andersen på Ra@b-marienlyst.dk eller ring på 31731088, og lad os tage en snak over en kop kaffe eller sodavand.
Vi er klar til at hjælpe dig med at tage dine første skridt i din trænerkarriere i den stolte BM-trøje!

Luk